Küldetés

Meggyőződésünk, hogy a korszerű, biztonságos, és igazságos egészségügyi ellátórendszer fenntartható biztosítása Magyarországon minden nehézség ellenére megvalósítható. Ez a rászorulók és az egészségügyi hivatások gyakorlóinak érdekét egyaránt szolgálja!

Küldetésünk, hogy partnereinkkel és megbízóinkkal együttműködve, tudásunk, tapasztalataink és kapcsolatrendszerünk mozgósításával, napról napra hozzájáruljunk e cél eléréséhez.

Elsődlegesen megbízónk elvárásaira és bizalmának megőrzésére összpontosítunk. Arra törekszünk, hogy együtt találjuk meg a felülkerekedés útját, amely igazodik igényeikhez és lehetőségeikhez, s amelyen önállóan haladhatnak tovább. Sikerük a mi sikerünk.

A kulcskérdés mindenben a „minőség”. Ennek biztosítása mindig a „leggyengébb láncszem” megerősítésén, integrálásán múlik. Ezért helyezünk nagy súlyt a jó csapatmunkára és a hatékony kommunikációra.

Felismeréseinket az egész rendszer fejlesztésére is kívánjuk használni. A munka során szerzett tapasztalatok birtokában folyamatosan törekszünk a szakmai, etikai és jogi szabályozási környezet közérdekű fejlesztésére, és a döntéshozó fenntartók, hatóságok és politikai tényezők tájékoztatására. A bevált megoldásokat, működési modelleket – a partnereink jóváhagyásával, gyakran közreműködésével – igyekszünk széles körben megismertetni, bevezetni.

Élő kapcsolatot ápolunk az egészségtudományok, a közgazdaságtan, a jogtudomány, a szervezéstudomány, és az innováció hazai és külföldi műhelyeivel - egyetemeken, kutatóhelyeken, klinikákon és az ellátás valamennyi szintjén.

Fontosnak tartjuk a fiatalok egészségügyi területre vonzását, megtartását és képzését. Igyekszünk biztosítani számukra a nemzetközi léptékkel is érvényes tudás, a legjobb gyakorlatok, megfelelő kommunikációs készségek és az etikus, emberséges magatartásminták elsajátítását.

A cégünkkel együttműködő szervezetek számíthatnak a Magyarországon és külföldön elismert vezető szakértők tapasztalatára, a feladat természetétől és igényektől függően bármely szakterület vezető hazai és külföldi szakértőire és szakértői műhelyeire. Élő kapcsolatunk van az orvos-szakma, a szakpolitika és a gazdaság szinte valamennyi számottevő képviselőjével, szervezetével.

Szolgáltatásaink

  • Projektmenedzsment
  • Szervezet- és szolgáltatásfejlesztés
  • Pályázatfigyelés és készítés
  • Innováció-menedzsment
  • Finanszírozás-befogadás

Log In or Register